About Me

Ik ben Victor, een student waarbij toch niet altijd alles van een leien dakje loopt. Ik merk bij mezelf dat het moeilijk is om motivatie te vinden.
Motivatie om eindelijk eens mijn boeken erbij te pakken en wat te studeren. Motivatie om mijn loopschoenen te zoeken om toch maar eens te gaan lopen. De motivatie is met andere woorden soms ver zoek. Ik kan me voorstellen dat er nog veel jongeren of anderen met hetzelfde probleem zitten. Jij ook?

WAAROM TRIGGER?
Daarom deze website. Vanwaar de naam Trigger? Ik en waarschijnlijk zoveel anderen – vooral studenten – hebben ook nood aan motivatie en zeker in deze moeilijke tijden waarin niets mag. We missen allemaal wel die trigger om bepaalde dingen te gaan doen? Wel zoals zoveel anderen hoop ik die trigger samen met jou te vinden. Dat wat mij zal overhalen om iets toch te gaan doen. De tips en tricks zoeken die me kunnen helpen, mensen die me inspireren en zoveel meer.


Met Trigger wil ik veel anderen helpen maar ook mezelf. Als ik dit bij vrienden ga vragen dan hoor ik vaak ook dat de meeste soms iets niet zien zitten. Wel daarvoor doe ik het, die mensen toch de motivatie geven om het wel te doen. Als mijn website dit kan behalen dan zou ik trots zijn en dat zou mij zeker ook motiveren.

WAT NU?
Via deze blog zal ik jullie zoveel als mogelijk proberen te motiveren, want dat is wat jullie ook nodig hebben toch? Wel hopelijk vindt je hier de motivatie die je nodig had doormiddel van handige tips & tricks in mijn blogs en vlogs. Deze mogen zeker gedeeld worden met je vrienden waarvan je weet dat die ook wel wat motivatie kunnen gebruiken.

Neem zeker eens een kijkje naar mijn eerste blog.


Groetjes

Victor